Zonta Dendermonde

Zonta Dendermonde is opgericht in 1994 en telt momenteel 30 leden uit Dendermonde en omstreken.

Als service club kiezen we sociale projecten uit die de situatie van vrouwen en meisjes verbeteren. Die verbetering kan zich situeren op gebied van gezondheid, onderwijs, opvoeding maar evenzeer op wettelijk, politiek, economisch en professioneel vlak. We streven hierbij naar een evenwicht tussen lokale en internationale projecten met lokale binding. De projecten worden voorgesteld door hun verantwoordelijken en/of hun bezielers tijdens onze maandvergaderingen.

We worden elke eerste dinsdag van de maand culinair verwend in Restaurant De Snuiver (Denderbelle) en praten intussen in een ontspannen sfeer bij. Tijdens elke bijeenkomst wordt tijd gemaakt voor een gastspreker die uiteenlopende leuke en educatieve onderwerpen aanhaalt of die mogelijke sponsorprojecten komt voorstellen. Deze gastsprekers worden afgewisseld door gesloten maandvergaderingen waarbij de interne werking van de club of organisatie van evenementen aan bod komt. Wij verwelkomen elk jaar ook een twin-club op een van onze maandvergaderingen.


Vrouw je dag op 8 maart !

Voor de 2e x organiseren we met Zonta onze rozenactie op vrouwendag.
En vorig jaar zijn er heel wat blije gezichten gezien.
Zou je dit jaar ook graag je waardering voor alle vrouwen willen tonen op 8 maart? Denk je dan spontaan aan je vrouwelijke collega's, personeelsleden of klanten of aan je vrouw of vriendin? Maar waarom zou je ook niet durven denken aan al die andere vrouwen, wereldwijd, die steun nodig hebben?
Zonta Club Dendermonde biedt je voor €2 een geel/oranje* roos aan ( of boeket aan €18) die u kan schenken aan zij die dicht bij je zijn.
Met de opbrengst van de verkoop zorgen wij er dan voor dat nog vele andere vrouwen gesteund en verwend worden.

Het volstaat je bestelling te mailen naar info@zontadendermonde.be of via je Zonta Dendermonde contactpersoon.

'Vrouw je dag' op donderdag 8 maart !

_______________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Zonta Dendermonde stelt voor : JEF NEVE - Spirit Control - zaterdag 17/3/18 - 20u

Als er één muzikant vanuit de Lage Landen garant staat voor eigenzinnigheid is het Jef Neve wel. Met Spirit Control zet hij, zeer aangenaam, zijn muzikale ontwikkeling voort met een album dat zowel intens als genre-overschrijdend is.

Zonta Dendermonde nodigt jullie van harte uit te komen genieten van deze geweldige muziek.

Een avondje pure ontspanning.

Inkomkaarten zijn te verkrijgen via uw Zonta contact of via info@zontadendermonde.be.

Waar en wanneer : Zaterdag 17 maart 2018 om 20u in G.C. DE WIEK in Zele
Prijs : 35 Euro per persoon.
 

De opbrengst van dit event gaat naar onze sociale doelen.

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________