def foto event.png

Je kan online bestellen of bij een lid van Zonta Dendermonde

Op zaterdagavond 27 en zondagnamiddag 28 november nodigt Zonta Dendermonde jullie uit voor een artistieke beleving in de geklasseerde abdij Roosenberg, Oudeheerweg Heide te Waasmunster.

IMG_0647.jpeg
de Roosenberg rondgang.jpg

In de kapel kan je de kortfilm, met Joke Devynck in de hoofdrol, bekijken en in de pandgangen beleef je de unieke kunsttentoonstelling rond het thema

' Breekbare Schoonheid'. Deze tentoonstelling met werken van lokale kunstenaars  is samengesteld door curator Melissa Muys. Kunstwerken kunnen ook aangekocht worden. 

Kunstwerken van o.a.

Monique Muylaert, Herman Muys, Melissa Muys, Sofie Van Den Nest, Lut Laleman, Ann Van Impe, Nicole De Brauwer, Veerle Symoens, Joke Devynck, Parel.

Zaterdag 27/11: deuren open om 17u

Je wordt verwelkomd met een glaasje bubbels en je kan op meerdere momenten de film bekijken.

Tussendoor geniet je van de kunsttentoonstelling en van een uitgebreid kaas en wildpaté buffet à volonté (45€/pp). Kinderen <12 jaar gratis.

 

Zondag 28/11: deuren open om 15u en we sluiten af rond 19u

Ook op zondag word je verwelkomd met een glaasje bubbels en kan je op meerdere momenten de film bekijken. Tussendoor geniet je van de kunsttentoonstelling en van een High Tea buffet à volonté (35€/pp).

Kinderen< 12 jaar gratis.

Je kan online bestellen of bij een lid van Zonta Dendermonde

De regisseur en de producer van de film, die we met Zonta Dendermonde ondersteund hebben, alsook de kunstenaars zijn op beide dagen aanwezig.

Op zaterdag komt ook Joke Devynck naar de Abdij. 

Met jouw bijdrage steun je het project 'Plankenkoorts'. Een project voor kwetsbare jongeren die moeilijk aansluiting vinden bij het reguliere vrijetijdsaanbod en door bewustwording en geloof in zichzelf hun grenzen leren verleggen.

Dit project gaat uit van Id+Art en het parket van Dendermonde in samenwerking met Groep Intro, Habbekrats en Spoor 56, de Stad Dendermonde, de gemeente Hamme en hun kunstacademies.

Zonta Dendermonde zal zijn bijdrage leveren om de nazorg van dit project mogelijk te maken.

Schermafbeelding 2021-09-18 om 11.19.09.png
 

Uitreiking van de WOW award aan 3 vrijwilligers, voor hun inzet.

28 oktober 2021 om 19.30u

We verwelkomen jullie bij de uitreiking van de WOW award, vanaf 19u openen de deuren.

Wel graag een seintje naar info@zontadendermonde.be als je aanwezig zal zijn.

Schermafbeelding 2021-09-20 om 15.32.22.png